Johanna Adolfsson – Mamma till Elliot väljer VisioFocus. Så här skriver Johanna på sin blogg:

”Elliot har ju, som ni alla vet, haft en otroligt tuff start i livet och ibland mår han inte så bra och har även svårigheter att hantera en förkylning. Han är, tråkigt nog, ofta förkyld och har ibland feber. Vi behöver då mäta hans temperatur även nattetid och det har tidigare varit otroligt jobbigt, då vi varje gång behövt väcka honom på natten för att ta en temp. Nu är det inte längre ett problem.

Elliot behöver aldrig längre vakna när vi ska ta hans temp och vi behöver aldrig tända lampan när vi ska gå in till honom. VisioFocus är SÅ smidig och vi är fantastiskt nöjda.”

Läs hela Johannas blogginlägg här

Jätteroligt tycker vi att Johanna och Elliot är nöjda med termometern!

/ VisioFocus Teamet